Ricardo Alcaine Uriarte
Managing Partner
 
Ricardo a absolvit Magna Cum Laude Universitatea Keen State (New Hampshire, U.S.A), cu specializarea Economie si Administrarea Afacerilor unde a beneficiat de o bursa sportiva integral.
Mai tarziu a obtinut o bursa de cercetare in cadrul Claremont Graduate School (California, U.S.A.) pentru un Master in Studii Politice si Economice Internationale.
In 1997 s-a alaturat Comisiei Europene in cadrul departamentului de Servicii pentru Relatii Internationale (RELEX).
In anul 2000 isi incepe cariera de consultant independent colaborand pentru diverse proiecte ale UE.
In decursul anilor, Ricardo a evaluat proiecte ale UE si a a colaborat cu Banca Mondiala in diferite tari (Somalia, Kenia, Argentina, Uruguai, Paraguai, Brazilia, Bolivia, Nicaragua, Elvetia, Danemarca, Olanda, Ungaria si Romania).
In anul 2002 se stabileste in Romania unde pune bazele companiei GIS GROUP. Pana in prezent, Ricardo a asistat companii din diferite tari atat in implementarea strategiilor de business cat si in activitatile curente. De asemenea, Ricardo a pus bazele pentru doua Fonduri de Investitii Vehicule pentru investitii in Romania in sectorul de real estate.
 
Puncte forte:
  • Analitic, calm si orientat catre rezultate
  • In cadrul echipei, Ricardo genereaza intotdeauna un mediu de lucru solid si bazat pe incredere
  • Foarte flexibil, cu o capacitate reala de a intelege adevaratele necesitati si probleme ale companiilor nou intrate pe piata.
Ricardo cunoaste si vorbeste fluent limbile: engleza, romana si spaniola.
© 2016-2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.