Previous Next

VALLETTA RESIDENCE

CONTACT: RIMA GRINCO | 0799 934 885 | rima.grinco@imoteca.ro


Valletta Residence este un nou complex rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, ce se desfasoara pe o suprafata de teren de 8000 mp, dintre care 1900 mp spatii verzi.
Complexul e format din 6 imobile cu un regim mic de inaltime, totalizand 182 apartamente cu 2, 3 si 4 camere. In faza 1 va fi livrat un imobil S+P+5 etaje, totalizand 40 apartamente, termen finalizare: martie 2017.
Apartamentele vor fi predate la cheie, nemobilate, dotate cu obiecte sanitare in baie. Fiecare apartament este prevazut cu terasa deschisa. Apartamentelor de la parter le este asociata o zona verde, de gradina, care este delimitata astfel incat sa creeze un spatiu intim, ferit de activitatile din jur.
Complexul beneficiaza atat de locuri de parcare supraterane, cat si de locuri de parcare subterane.
Complexul va beneficia de un loc de joaca pentru copii dotat cu accesorii moderne care garanteaza siguranta celor mici, iar localizarea acestui loc de joaca a fost gandita astfel incat accesul sa fie usor de facut, dar zona sa fie cat mai protejata.
De asemenea, complexul este prevazut cu rampa speciala pentru persoanele cu dizabilitati.
Securitatea este asigurata prin sistem de supraveghere video 24 ore pe zi, 7 zile din 7, dublata de existenta firmei de paza.
Mijloace de transport: ratb 205, viitoarea statie de metrou Straulesti,
Puncte de interes: scoala privata Aletheea, Lacul Grivita, acces rapid catre Soseaua Bucuresti-Ploiesti si zona comerciala Baneasa (Baneasa Shopping City, Ikea, Metro, Selgros)

ZONA VERDE
Am acordat o importanta deosebita spatiilor verzi si am creat zone de relaxare si de petrecere a timpului liber care dau complexului un aer modern, dar functional in egala masura. Exista 1125 mp de spatii verzi pe sol si 792 mp pe placa de beton. Ansamblul rezidential este localizat la doar 5 minute de Lacul Grivita si 15 minute de lacul Baneas

RIMA GRINCO


Rima s-a alaturat recent echipei Imoteca, reusind sa imbine cunostintele si aptitudinile obtinute la facultatea de "Administratie si Afaceri" cu experienta internationala vasta de care a avut parte.


Project Manager


EMAIL: rima.grinco@imoteca.ro


TELEFON: 0799 934 885

© 2016-2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.