Previous Next

Apartament 4 camere in zona Cismigiu | CP323252

PRET: 380.205 EURO + TVA 19%

APARTAMENT 4 CAMERE

DESCRIERE PROPRIETATE

Apartament cu 4 camere, situat intr-un imobil finalizat in noiembrie 2016, din zona Cismigiu. Imobilul este structurat P+6 si beneficiaza de parcare subterana, paza, lift.
Apartamentul se afla intr-o locatie excelenta, la 5 minute de Parcul Cismigiu, acces facil catre statiile de metrou: Izvor, Eroilor, liceul Cerventes, Spitalul Universitar, etc.

Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 158 mp si o terasa de 56.45 mp, este un apartament foarte luminos datorita ferestrelor cu deschidere din podea pana in tavan. Finisajele folosite sunt din gama premium: tamplarie aluminiu, aer conditionat Daiking VRV Multisplit, centrala de bloc Buderus, calorifere Vogel&Noot, etc.


DETALII PROPRIETATE

NR ETAJE CLADIRE: 6
AN FINALIZARE: 2016
STATUS CONSTRUCTIE: FINALIZAT
BALCON: 1
TERASA: DA - 56.45 MP
BAI: 2
BUCATARII: 1
DORMITOARE: 3
ETAJ: 4
SUPRAFATA UTILA (MP): 158.0
VALOARE TVA: 19%
PRET (EURO): 380.205
COMPARTIMENTARE: DECOMANDAT
TIP APARTAMENT: 4 CAMERE
TIP TRANZACTIE: VANZARE
ZONA: Cismigiu
STRADA: Strada Ostasilor
JUDET: BUCURESTI
LOCATION: BUCURESTI


LOCATIE PROPRIETATE SI CONTACT

PATRICIA FERENT


Bun vorbitor al limbii engleze, Patricia Ferent are o experiență solidă de aproape 10 ani în sectorul rezidențial. Lucrul într-un mediu dinamic constituie un avantaj pentru Patricia pentru că poate să țină pasul cu un sector rezidențial în continuă schimbare. Ea este acel tip de persoană care anticipează nevoile clieniilor și care vine întotdeauna cu soluții. Înainte de a face parte din echipa Imoteca, Patricia a lansat și manageriat o platformă intergrată de servicii de închiriere, lucru care i-a adus o foarte bună înțelegere și anticipare a nevoilor clienților.


SALES EXPERT


EMAIL: patricia.ferent@imoteca.ro


TELEFON: 0759 027 136

© 2016-2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.