Previous Next

Casă / Vilă cu 5 camere de închiriat în zona Pipera | CP346070

GRADINA (MP): 400.0
PRET: 1.650 EURO + TVA INCLUS

CASA/VILA 5 CAMERE

DESCRIERE PROPRIETATE

Camerele au parchet masiv din salcam, scara interioara este din stejar, usile interioare din lemn masiv, glafurile sunt din marmura, podeaua bucatariei, balconului si holurilor din gresie cuart iar ferestrele exterioare sunt din termopan
stejar rosu.
Vila are toate utilitatile: curent, gaz natural, canalizare, apa de la retea, internet, alarma, interfon si suplimentar curent trifazic si put de 45 m. Curtea este securizata, pavata cu Semmelrock original si are un foisor din lemn. Proprietatea este situata la 6 minute de mers pe jos de Jolie Ville Iancu Nicolae si nu este afectata de poluare (aer si zgomot). Locatia are acces pe jos la linia 301 RATB (direct Piata Romana) si este in proximitatea scolilor: Mark Twain, Olga Gudyn, Discovery, British School, American school (noua si veche), etc, in apropiere de Baneasa Shopping City, statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera, Ambasada SUA, gradina zoologica, IKEA, Dedeman, BricoStore, etc.

Suna acum pentru casa ta de vis!


DETALII PROPRIETATE

AN FINALIZARE: 2004
STATUS CONSTRUCTIE: FINALIZAT
BALCON: 1
TERASA: 1
BAI: 3
BUCATARII: 1
DORMITOARE: 3
GARAJ: DA
LOC DE PARCARE: DA
SUPRAFATA UTILA (MP): 230.0
PRET (EURO): 1.650
TIP TRANZACTIE: INCHIRIERE
ZONA: Pipera
STRADA: Strada Alexandru cel Bun
JUDET: BUCURESTI
CURTE (MP): 270.0
GRADINA (MP): 400.0
LOCATION: BUCURESTI


LOCATIE PROPRIETATE SI CONTACT

HAYA EL ASSI


Haya a obtinut licenta in Geologie si masterul in Stiintele Mediului la Universitatea Americana din Beirut. A lucrat mai multi ani intr-o companie privata de consultanta in domeniul mediului, la proiecte de dezvoltare finantate de Banca Mondiala, USAID si UNDP. Apoi s-a mutat in Romania in anul 2007.


Residential Consultant


EMAIL: haya.elassi@imoteca.ro


TELEFON: 0799 939 351

© 2016-2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.