POPA NAN 21

  PROIECT VANDUT INTEGRAL  

CONTACT: CORINA CIOBANU | 0723 282 678 | corina.ciobanu@imoteca.ro


Ansamblul Rezidential Popa Nan 21 este dezvoltat pe o suprafata de 1862 mp in Sectorul 2 din Capitala. Proiectul va fi dezvoltat in doua faze de constructie. In prezent, primul imobil din cadrul complexului este format din transformarea si extinderea constructiei anterioare. Toate etapele constructiei s-au finalizat. Imobilul este structurat pe P+5 etaje, totalizand 30 de apartamente – garsoniere, 2, 3 si 4 camere si duplex-uri. Atat localizarea centrala a complexului cat si impartirea, suprafata si dotarile apartamentelor raspund cerintelor actuale de confort, amplasament urban si pret accesibil. Cladirea va avea o fatada ventilata, avand ca finisaj exterior placi de fibro-ciment, culoarea gri-deschis, de o calitate superioara. Aceasta are rolul de a proteja cladirea de actiunea combinata a vantului si a ploii, mentinand cladirea uscata. Fatada ventilata presupune utilizarea efectului de tiraj, realizand ventilarea naturala a fatadei, inlaturand astfel caldura si umezeala. Vara se reduc costurile pentru aer conditionat, si iarna cele pentru incalzire. Pretul mult mai mare al investitiei pentru solutia cu fatada ventilata, care este net superioara solutiei cu termosistem (polistiren + tencuiala), se reflecta in:

  • dilatarea libera a componentelor fatadei evitandu-se aparitia fisurilor, ca urmare a variatiilor de temperatura
  • reducerea semnificativa a nivelului de zgomot transmis
  • toate componentele fatadei sunt rezistente la incendiu
  • izolarea termica superioara, cu vata bazaltica de inalta calitate, cu o grosime de 10 cm, care diminueaza semnificativ consumul de caldura din apartamente
  • aspectul final al cladiri

Cladirea dispune de centrala termica comuna, pentru toata cladirea, astfel rezultant un cost de incalzire lunar mai mic decat in cazul unei centrale individuale de apartament. Centrala termica comuna, amplasata la subsolul cladirii, este complet automatizata. Fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru caldura, gaz, electricitate si apa; astfel, vei plati numai ce vei consuma. Compartimentarea apartamentelor a fost gandita astfel încat spatiul util, cat si spatiul alocat dulapurilor/depozitarii, sa fie maxim optimizat. Apartamentele se predau complet finisate.

CORINA CIOBANU


Experienta Corinei in vanzari, organizare de evenimente si coordonare de proiect o recomanda ca pe un consultant de vanzari talentat.

Educatia ei formala (a absolvit atat Facultatea de Comunicare si Relatii Publice cat si Facultatea de Drept, si a obtinut o diploma de Master in Relatii Internationale) completeaza profilul unui profesionist dedicat si calificat.


Sales Consultant


EMAIL: corina.ciobanu@imoteca.ro


TELEFON: 0723 282 678

© 2016-2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.