NORTH SIDE RESIDENTIAL

CONTACT: CORINA CIOBANU | 0723 282 678 | corina.ciobanu@imoteca.ro


Situat in zona de nord a Bucurestiului, acest proiect imobiliar a aparut din dorinta de a le oferi clientilor apartamente spatioase cu o priveliste imbatabila si un raport optim calitate-pret.Proiectul este format din doua blocuri cu cate 4 scari, cu un regim de inaltime 3S+P+16, si ofera diverse tipuri de apartamente cu 2, 3, sau 4 camere, precum si apartamente tip duplex si penthouse. Special pentru a satisface exigentele clientilor care apreciaza spatiul si intimitatea deopotriva, exista un numar maxim de 5 apartamente pe nivel, fiecare scara fiind dotata cu cate 2 lifturi marca Schindler si 2 scari de urgenta.Cumulat, cele 2 cladiri de locuinte insumeaza 571 de apartamente spatioase si peste 1.000 de locuri de parcare in cele 3 subsoluri special amenajate. Astfel, scapi de grija locului de parcare, unul din principalii factori de stres din Bucuresti, precum si de neplacerea deszapezitului pe timpul iernii. Cu North Side Residential, ai viata simpla si frumoasa pe care ti-ai dorit-o!

Zona Barbu Vacarescu de vanzare 2 camare ultra moderne | CP324335

Zona Barbu Vacarescu de vanzare 2 camare ultra moderne | CP324335

PRET: 125.000 EURO + TVA INCLUS

APARTAMENT 2 CAMERE

MAI MULTE DETALII

2 camere moderne si spatioase in zona Barbu Vacarescu | CP324333

2 camere moderne si spatioase in zona Barbu Vacarescu | CP324333

PRET: 118.000 EURO + TVA INCLUS

APARTAMENT 2 CAMERE

MAI MULTE DETALII

North Side Residential iti ofera finisaje si dotari premium. Dintre acestea, ne mandrim cu parchetul din lemn masiv sau triplu stratificat marca Bauwerk (Elvetia), respectiv cu geamurile termopan cu tamplarie din aluminiu marca Schuco. Dar nu numai.
Baile sunt echipate cu baterii Grohe si obiecte sanitare Cersanit, in timp ce blatul de lavoar este din material compozit sau marmura.
Apartamentele sunt dotate cu usi de intrare antiefractie din metal imbracate in lemn furniruit si sunt prevazute cu manere de aluminiu. Usile de interior sunt imbracate in lemn furniruit de nuanta stejar, nuc sau wenge si au feronerie de aluminiu.
Balcoanele sunt iluminate si placate cu gresie rezistenta la temperaturi joase, fiind prevazute cu balustrada de inox de 1,2 m inaltime si sticla de protectie.
Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm de 30 cm grosime, in timp ce comfortul termic oferit de sistemul de fatada ventilata asigura un confort optim atat vara, cat si in anotimpul rece.
Compartimentarile interioare din apartamente sunt realizate din gips-carton cu grosimea de 12,5 cm tip KNAUF W112 sau similar, izolatia fonica realizandu-se prin intermediul vatei minerale.
Instalatiile termice si sanitare sunt realizate cu tevi marca Rehau.
Instalatiile electrice respecta normele tehnice, dar si exigentele ridicate ale familiilor moderne. Astfel, beneficiati de circuite separate pentru aparatele de aer conditionat, de sigurante cu disjunctor, de conexiuni TV si telefon in toate camerele si de cablu de fibra optica pentru viteze de Internet mari.
Spatiile comune sunt placate cu panouri de marmura tip 3D. Fiecare scara este prevazuta cu cate 2 lifturi Schindler.

MONICA BRAIA


Cu peste 8 ani de experiență în domeniul imobiliar și cunoștințe solide de publicitate dobândite pe parcursul studiilor, Monica este un expert în piața imobiliară din București. Ea este o persoană determinată, care duce la bun sfârșit si cu succes tranzacțiile in care este implicata. Monica are mereu in vedere toate datele problemei și vine mereu cu soluții practice, adaptate pietei imobiliare si profilului proprietatii si al clientului.


Sales Expert


EMAIL: monica.braia@imoteca.ro


TELEFON: 0799 742 127

© 2016-2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.